Verras me

Verkopen bij Flanders Auctions


Heb je schatten op zolder die je graag wil verkopen in een veiling? Flanders Auctions heeft sinds haar opstart bewezen een goede zorg te dragen voor zowel jou als jouw dierbare stukken. Wens je een stuk aan te bieden in één van onze volgende veilingen, of heb je een volledige inboedel te koop? Wij helpen je om een tweede thuis te vinden voor jouw stukken. Het is naast het veilen van waardevolle stukken onze hoofdbedoeling om jou als verkoper te ontzorgen.

Je hoeft je als verkoper geen zorgen te maken over het fotograferen en catalogiseren van de goederen, dat nemen wij op ons. Ook de grafische diensten en marketinginspanningen om wereldwijd kopers te bereiken, nemen wij graag voor onze rekening. We bieden een totaalplaatje van (eventueel) ophaling tot en met uitbetaling.

Ons veilinghuis is gelokaliseerd dichtbij de E40 afrit 10 (Beernem/Wingene) en heeft een uitstekende verbinding richting Kortrijk, Roeselare, Brugge of Gent. We beschikken over een ruime parking. Heb je geen vervoer ter beschikking? Geen enkel probleem. We komen graag bij je thuis langs om de items te bekijken en samen te bespreken welke in aanmerking komen voor de veiling.

Gezien onze jarenlange ervaring in de aan- en verkoop van allerhande antiek, brocante en kunst kunnen wij je efficiënt voorzien van de nodige adviezen. Iedereen is het hele jaar door welkom om zijn/haar geliefde stukken aan te bieden.

Contacteer ons vandaag nog voor een afspraak


Telefoon

+32 50 39 00 84

Email

info@flandersauctions.be

Adres

Beernemsteenweg 99, 8750 Wingene - België

Openingsuren

Maandag tot donderdag: 09:00-17:00 of na afspraak

Whatsapp

+32 50 39 00 84

Contacteer onze experts. We helpen je graag!

Optioneel kan je er voor kiezen om foto's mee te sturen van je objecten.


Anderen bieden deze stukken te koop aan Bekijk meer


Een Greep Uit Ons Aanbod

Een precisieweegschaal voor apothekers in een koffer gemaakt uit hout en glas en gemerkt A & R Francois Frères

Een Greep Uit Ons Aanbod

Een Missaal Misboek 'Edito Typica' met rijk versierde kaft. 'Venite Adoremus'

Een Greep Uit Ons Aanbod

Een houtsculptuur van een priester, 19de eeuw.

Een Greep Uit Ons Aanbod

Rogier Joseph VANDEWEGHE (1923-2020) Een collectie van 9 plaquettes met wapenschilden van de 9 provincies voor Amphora.

FAQ / Vaak gestelde vragen


Aziatisch, afrikaans, beeldende kunst, beeldhouwwerken, boeken, classic cars, design, designerkledij, fashion, glaswerk, historische memorabilia, horloges, juwelen, kandelaars, klokken, manuscripten, memorabilia, props, meubelen, militaria, muziekinstrumenten, polshorloges, primitieve kunst, religieus, renaissance, schilderijen, sport memorabilia, verlichting, vintage, wijnen en dranken, zilverwerk…

Er wordt een commissie afgehouden van 15% op de hamerprijs.

Op een veiling zijn zichtbaar (in de veilingzaal) en onzichtbaar (via het Internet en telefoon) wereldwijd veel kopers aanwezig en zodoende wordt voor de stukken vaak de hoogst gangbare prijs betaald. Flanders Auctions regelt het gehele verkoopproces. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de marketing, fotografie, taxatie, evaluatie en verzending.

Abonneer je op de Flanders Auctions nieuwsbrief

Ontvang als eerste het laatste nieuws, events en veilingcatalogussen