Verras me
Verkopen

Verkopen bij Flanders Auctions


Heb je schatten op zolder die je graag wil verkopen in een veiling? Flanders Auctions heeft sinds haar opstart bewezen een goede zorg te dragen voor zowel jou als jouw dierbare stukken. Wens je een stuk aan te bieden in één van onze volgende veilingen, of heb je een volledige inboedel te koop? Wij helpen je om een tweede thuis te vinden voor jouw stukken. Het is naast het veilen van waardevolle stukken onze hoofdbedoeling om jou als verkoper te ontzorgen.

Je hoeft je als verkoper geen zorgen te maken over het fotograferen en catalogiseren van de goederen, dat nemen wij op ons. Ook de grafische diensten en marketinginspanningen om wereldwijd kopers te bereiken, nemen wij graag voor onze rekening. We bieden een totaalplaatje van fotografie en catalogeren tot en met uitbetaling.

Ons veilinghuis is gelokaliseerd dichtbij de E40 afrit 10 (Beernem/Wingene) en heeft een uitstekende verbinding richting Kortrijk, Roeselare, Brugge of Gent. We beschikken over een ruime parking. Heb je geen vervoer ter beschikking? Geen enkel probleem. We komen graag bij je thuis langs om de items te bekijken en samen te bespreken welke in aanmerking komen voor de veiling.

Gezien onze jarenlange ervaring in de aan- en verkoop van allerhande antiek, brocante en kunst kunnen wij je efficiënt voorzien van de nodige adviezen. Iedereen is het hele jaar door welkom om zijn/haar geliefde stukken aan te bieden.

Contacteer ons vandaag nog voor een afspraak


Telefoon

+32 50 39 00 84

Email

info@flandersauctions.be

Adres Beernemsteenweg 99, 8750 Wingene - België
Openingsuren Maandag tot donderdag: 09:00-17:00 of na afspraak
Whatsapp

+32 50 39 00 84

Verkoop je stukken op één van onze veilingen

Optioneel kan je er voor kiezen om foto's mee te sturen van je objecten.

Anderen bieden deze stukken te koop aan Bekijk meer


Een Greep Uit Ons Aanbod
Eugène VERBOECKHOVEN (1798/99-1881) 'Paard' een tekening, 1834.
Een Greep Uit Ons Aanbod
Een Oosters handgeknoopt tapijt, Antique Gashqai.
Een Greep Uit Ons Aanbod
Maurice BOEL (1913-1998) 'Abstract' 1970.
Een Greep Uit Ons Aanbod
Arturo GUERRERO (1960) 'El Quiosco' mixed media op doek. (W:150 x H:99 cm)

FAQ / Vaak gestelde vragen


Aziatisch, afrikaans, beeldende kunst, beeldhouwwerken, boeken, classic cars, design, designerkledij, fashion, glaswerk, historische memorabilia, horloges, juwelen, kandelaars, klokken, manuscripten, memorabilia, props, meubelen, militaria, muziekinstrumenten, polshorloges, primitieve kunst, religieus, renaissance, schilderijen, sport memorabilia, verlichting, vintage, wijnen en dranken, zilverwerk…

Er wordt een commissie afgehouden van 15% op de hamerprijs. Deze commissie omvat alle kosten die nodig zijn om de stukken te catalogeren, fotograferen en bekend te maken aan kopers wereldwijd. 

Op een veiling zijn zichtbaar (in de veilingzaal) en onzichtbaar (via het Internet en telefoon) wereldwijd veel kopers aanwezig en zodoende wordt voor de stukken vaak de hoogst gangbare prijs betaald. Flanders Auctions regelt het gehele verkoopproces. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de marketing, fotografie, taxatie, evaluatie en verzending.

Abonneer je op de Flanders Auctions nieuwsbrief

Ontvang als eerste het laatste nieuws, events en veilingcatalogussen