Surprise me

Work at Flanders Auctions


Ready to launch your future? Let's go! Take a look at our job openings.


Expert kunst- en antiek


(page in Dutch only)

Welkom in de bruisende wereld van kunst en antiek! We zijn op zoek naar een gedreven en ervaren collega om ons team te versterken. Als jij een passie hebt voor kunst en antiek en graag de handen uit de mouwen steekt, dan ben jij misschien wel de perfecte persoon die we zoeken.

Als onze ideale kandidaat ben je een echte teamspeler en sta je te popelen om je ervaring in te zetten tijdens een fulltime job. Je bent niet alleen bekend met de veilingwereld, maar hebt ook een brede algemene kennis van kunst en antieke voorwerpen. Met een rijbewijs op zak ben je bovendien flexibel inzetbaar en kun je moeiteloos op verschillende locaties werken.

Ervaring is voor ons van onschatbare waarde, vooral als het gaat om het opmaken van condition reports en het beschrijven van items. Als je al ervaring hebt in een veilinghuis, is dat zeker een pluspunt waar we extra naar zullen kijken.

Bij ons krijg je de kans om je passie voor kunst en antiek om te zetten in een boeiende carrière. Je zult betrokken zijn bij allerlei aspecten van het vak, van het identificeren van waardevolle stukken tot het voorbereiden van veilingen. Samen streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden en de schoonheid van kunst en antiek tot leven te brengen.

Dus, ben jij klaar om de volgende stap te zetten in je carrière en deel uit te maken van ons dynamische team? Solliciteer dan nu en laat ons zien waarom jij de perfecte match bent voor deze uitdagende en stimulerende rol in de kunst- en antiekwereld!

Vereiste studies

Diploma in de kunstsector of aantoonbare ervaring

Werkervaring

min. 5 jaar 

Talenkennis

Nederlands, Engels (vloeiend)
Frans (vlot)

Contract

Fulltime

Plaats tewerkstelling

8750 Wingene, BE

Uw takenpakket

- Evalueren en taxeren van kunstobjecten
- Prospects en klanten bezoeken
- Opmaken veilingcatalogus
- Opstellen veilingzoekertjes
- Opmaken condition reports 
- Beheer klantenrelaties 
- ... 


Interesse in deze job?

Steven Desmet
steven@flandersauctions.be
+32 50 39 00 84