VOLGENDE VEILING: 17 & 18 NOVEMBER 2021


Over Flanders Auctions

Flanders Auctions, dat zijn Pol, Hilde en Lieven Desmet. Al meer dan 20 jaar zijn wij actief in de antiek en brocantesector en samen hebben we meer dan 50 jaar ervaring in de aankoop, verkoop en schatting van antieke stukken. Wat begon als een kleine toonzaal in de garage van onze toenmalige woonst in Sint-Michiels Brugge, groeide uit naar een winkelpand van 2.400 m2 in de Beernemsteenweg 99 te Wingene. Daartussen hielden we nog een tiental jaar halt in de Walstraat te Oostkamp. 

Met een gezonde goesting naar meer maakten we in 2020 de overgang van een antiekwinkel naar een veilinghuis. Antiques Belgium werd Flanders Auctions. Maar het team achter de nieuwe zaak is ongewijzigd. Sterker nog, we blijven een familiebedrijf gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van bronzen beelden, designmeubelen, meubelen, kroonluchters, schilderijen en andere kunst. 

Naast de activiteiten in België zijn wij ook in het buitenland actief. Ons klantenbestand reikt zich ver over de Belgische landsgrenzen heen en ondertussen verscheepten we succesvol een paar honderd containers naar bestemmingen als Australië, Verenigde Staten, China, Japan, Rusland en vele andere landen.